Atrakcie a okolie

„Ticho vlastnej doliny“

Hotel je pre všetkých, ktorí hľadajú únik z ruchu a zhonu mesta, a túžia vidieť naozajstné čaro Nízkych Tatier so svojou silou a majestátnosťou. Jasná ponúka zábavu a množstvo atrakcií počas leta aj zimy. Náš hotel sa nachádza len par minút od hlavnej cesty, v doline obklopenej len horami, lesmi a skalami. Vo vlastnej doline si vychutnáte nerušené ticho a výhľady, ktoré vám pripomenú ako vyzerá skutočný detox od stresu v meste.

Pohľad na okolité kopce a zvuk potoka. K relaxu nebudete potrebovať nič viac , len dobrú knihu a skvelý drink u nás na terase. Oddýchnuť si môžete aj vylihovaním na deke na okolitých pastvinách. Pre tých, ktorí si prišli oddýchnuť a načerpať sily na turistike, máme v okolí hotela niekoľko vyznačených cyklotrás a turistických chodníkov. Skutočné Nízke Tatry budete mať u nás priamo na dotyk.

Tenisový kurt

Herňa

Požičovňa bicyklov

Detské ihrisko

Herňa

Tenisový kurt

Požičovňa bicyklov

Detské ihrisko

Tenisový kurt

Pre aktívnejších hostí je k dispozícii aj tenisový kurt s umelou trávou, ktorý je možné využiť v prípade potreby aj ako priestor na futbal a badminton.

Herňa

Otvorené denne (občerstvenie hráčov je zabezpečené z Lobby baru). Príslušenstvo k biliardu je k dispozícii na recepcii Wellness hotela Repiská.

Pri hre budete mať absolútne súkromie, objednať si môžete herňu aj vopred na telefónnych číslach: + 421 918 777 024, +421 906 776 199 (recepcia)

Detské ihrisko

V letných mesiacoch sa deti našich hostí môžu pod dozorom dospelých
vyšantiť na detskom ihrisku , kde sú hojdačky, preliezky, trampolína a malá skala na lezenie.

Atrakcie a okolie

FOTOGALÉRIA